DE OLDEBROEKERWEG

DE KAVELS

Op de locatie de Oldebroekerweg is nog één kavel beschikbaar en één kavel is onder optie.

De afmetingen en prijzen vanaf 1 januari 2023 van de beschikbare kavels kunt u op het kaartje hieronder zien.

U kunt bij de realisatie van uw bedrijfskavel aan de Oldebroekerweg zelf de regie in handen nemen, of u kunt uw wensenpakket bij Roelofs & Haase neerleggen, zodat wij het één en ander verder voor u kunnen uitwerken. Zowel voor het ontwerp van de bedrijfshal als de indeling van de kavel kunnen we u van dienst zijn. Ook kan Roelofs & Haase u helpen of adviseren bij de financiering van uw kavel.

Informeer naar de vele mogelijkheden!

Deze bedrijven hebben zich reeds gevestigd op de Oldebroekerweg

SITUATIE TEKENINGEN

Bekijk hier de mogelijkheden. Dit zijn slechts voorbeelden. Informeer ons over uw wensen.

Het bestemmingsplan

Voor de locatie Oldebroekerweg is naast het ‘Bestemmingsplan Bedrijventerreinen 9062 ook een wijzigingsplan van toepassing. Zowel het wijzigingsplan als het volledige bestemmingsplan kunt u opvragen bij de gemeente. Een voor de locatie belangrijk artikel kunt u hier bekijken.

Wanneer u een kavel wilt kopen is het belangrijk dat uw bedrijfsactiviteit voldoet aan de in het bestemmingsplan genoemde bestemmings omschrijving. Wij informeren u graag over de ruime mogelijkheden van het bestemmingsplan!

In de afbeeldingen hiernaast kunt u meer informatie vinden over enkele bepaligen uit het bestemmingsplan. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd even contact opnemen met de gemeente of met Roelofs & Haase. Wij helpen u graag verder!