DE PLOEGSCHAAR

DE KAVELS

UPDATE 16 FEBRUARI 2021: ALLE KAVELS ZIJN VERKOCHT. HELAAS HEBBEN WIJ DUS GEEN KAVEL MEER BESCHIKBAAR VOOR U. 

De kavels aan De Ploegschaar zijn te koop vanaf een oppervlakte van circa 750 m2. 

Prijs per 1 januari 2021 € 129,- / m2*   

Met een kaveldiepte van ongeveer 57 meter betekent dit dat de minimale breedte van de kavel 13 meter is. Bij de kleinste kavel is uw bedrijfshal geschakeld met de buurman.

Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf hoe groot uw kavel wordt en hoe deze ingedeeld wordt. Vrijstaand of geschakeld wonen, een vrijstaande of een geschakelde bedrijfshal, en de grootte van de woning en bedrijfshal kunt u zelf bepalen. Wel met inachtneming van de regels uit het bestemmingsplan natuurlijk. 

U kunt bij de woon- werkkavels aan de Ploegschaar dus zelf de regie in handen nemen voor de vestiging van uw bedrijf met bedrijfswoning. U kunt natuurlijk ook uw wensenpakket met ons communiceren zodat wij het één en ander verder voor u kunnen uitwerken. Zowel voor het ontwerp van de bedrijfshal als voor uw woning kunnen we u van dienst zijn.

Waar vindt u tegenwoordig nog woon- werkkavels waar u het zelf voor het zeggen heeft? Aan de Ploegschaar te Biddinghuizen!

* prijsindex 3,5% vanaf 01-01-2020

SITUATIE-TEKENINGEN

Bekijk hier de mogelijkheden. Dit zijn slechts voorbeelden. Informeer ons over uw wensen.

Een greep uit de mogelijkheden

Enkele Voorbeelden

Het bestemmingsplan

Voor de locatie aan de Ploegschaar is naast het ‘Bestemmingsplan Bedrijventerreinen 9060’ van de gemeente Dronten ook een wijzigingsplan van toepassing. Zowel het wijzigingsplan als het volledige bestemmingsplan kunt u opvragen bij de gemeente. Een voor de locatie belangrijk artikel kunt u hier bekijken.

Wanneer u een kavel wilt kopen is het belangrijk dat uw bedrijfsactiviteit voldoet aan de in het bestemmingsplan genoemde bestemmings-omschrijving. Het is dan ook verstandig om eventueel vooraf bij de gemeente te informeren of uw bedrijfsactiviteit overeenkomstig is met de bepalingen in het bestemmingsplan.

In de afbeelding hiernaast kunt u meer informatie vinden over de bepalingen uit het bestemmingsplan. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd even contact opnemen met de Gemeente Dronten of met Roelofs & Haase. Wij helpen u graag verder!

Download hier onze brochure